Новите ограничители по Графа ще бъдат тествани днес.  Експертният съвет

...
Новите ограничители по Графа ще бъдат тествани днес.  Експертният съвет
Коментари Харесай

Колчета или кабъри на Графа - пробата е днес

Новите ограничители по Графа ще бъдат тествани през днешния ден. 
 Кашпи с цветя, колчета с необятни глави или кабърчета ще сменят перките по Графа  Нещо по-високо и безвредно ще смени перките по Графа
Експертният съвет на НАГ ще прегледа на място другите разновидности за промяна на перките в сектора на " Граф Игнатиев " между „ Шишман “ и „ Шести Септември “ - пред градинката " Св. Седмочисленици ", в 13,30 часа. 

Ще участват още зам.-началникът на отдел „ Пътна полиция “ Любомир Костадинов, зам.-ректорът на УАСГ проф. Валери Иванов, арх. Пламен Братков от „ Група ГРАД “, зам.-кметът Дончо Барбалов и основният проектант на София арх. Здравко Здравков. Веднага по-късно Експертният съвет ще се събере на работно съвещание, на което се чака да излезе с единно мнение, оповестиха от Столична община. 



На 2 април стана ясно, че разновидностите са колчета и кабъри, които ще бъдат инсталирани на столичната улица пробно, преди да се вземе окончателното решение.

След съвещание на експертния съвет към НАГ на 2 април стана ясно, че разновидностите, които ще бъдат инсталирани на столичната улици пробна, са колчета и кабъри. Специалистите желаеха и " Зелени система " да предложат вид за кашпи с зеленина, като възможен спомагателен детайл сред ограничителите. 
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР